Twilightkullen

Twilightkullen

Föräldrarna

FöräldrarnaSkapad av Yamilé sön, oktober 11, 2009 21:26:32

Man får ju absolut i denna veva av allt kring denna dräktighet inte glömma bort föräldrarna till valparna, vilka de är och hur de ser ut för den som inte vet. Så här kommer lite bilder på dem båda.

Champion Winterfrost´s Pegaso "Pegas" är en underbar hane. Han har underbart temperament, en utmärkt draghund och älskar att visa sig i utställningsringen.

Han har en av de bästa stegen visad från alla vinklar jag någonsin sett på en hund av denna ras. Han flyger fram när han springer med en lätthet och smidighet som är otrolig.

Pegas har väldigt fina drag i ansiktet och uttryck. Han är lugnet själv i jämförelse med Jenna och är väldigt lydig.

En hane som fungerar utmärkt med andra och är väldigt gladlynt.

Qliz Birka "Jenna" är hur underbar somhelst. Vi är så glada att ha henne vid vår sida. Hon är lugn, glad, sprallig när hon vill och en riktig tiggerska.

Att springa i utställningsringen är inte alltid hennes grej, men väl där gör hon sitt med ett leende på läpparna. Hon brukar vara den som alltid pussar domare samt andra på utställningen för att få possitiv respons, ja hon är en underbar flörtis.

Jenna charmar alla hon träffar med sin personlighet...

När det gäller att vara ute på en dragrunda hänger hon på utan problem. Men är hon inte på humör visar hon det bestämt genom att orubbligt röra sig i spannet. Denna charmiga tik har enorm styrka, men trots det är hon en riktig mjukis och älskar vara i ens närhet och få gosa.

Så varför valde vi dessa två i kombination..? Jo, de kompletterar varann perfekt, både mentalt och fysiskt. De är helt enkelt gjorda för varann och i kombinationen ger de oss förhoppningsvis det bästa ur dem båda för en bra och jämn kull på alla punkter.

Så söta ihop..!