Twilightkullen

Twilightkullen

Besök..besök...

Tiden går fortSkapad av Yamilé mån, december 14, 2009 20:38:38

Tiden flyger iväg. Imorgon blir valparna 5 veckor och det är full rulle här hemma. Men åter till vecka 4 som varit. Från och med förra veckan började de första besöken här hemma.

Inte bara vänner ville besöka oss och se dessa små underverk utan även eventuella valpköpare. Av alla de som besökte oss beslöt vi oss för 5 köpare och vi hoppas nu att de kommer att bli nöjda med sitt val av valp.

Första besöket kom redan förra fredagen. Valpköpare som väntat på en av Jennas valpar sen innan de fötts och var saliga att äntligen få träffa de små och deras framtida valp.

Isabella var glad och nöjd över att befinna sig i husses knä och kröp ihop helt och somnade nöjd.

Amie var också med i ett hörn och visade att även hon var söt och go. Kanske kunde de ta med henne också? smiley

Isabella som i vanliga fall fram till denna dag varit den som hörts och setts mest i syskonskaran var hur lugn somhelst i husses knä och även mattes och sov nöjd i knät tills det var dags att gå ifrån.

Efter fika och mer mys med Isabella bar det av hem för deras del och valparna somnade gott när allt blev som vanligt igen.

Följande dag hade vi en vän på besök för att titta på valparna och efter några timmar var vi åter ensamma. Söndagen kom en annan familj på besök, men efter några timmar beslöt vi tillsammans att det var bäst att vänta med valp för denna gången. Ibland har man för många bollar i luften och att få hem en valp är inte så enkelt som man ibland hoppas på.

Måndag var en vilodag för oss. Ja, om man kan kalla vilodag att man har full rulle här hemma men inga besökare, så var det en vilodag. smiley

Så kom tisdagen och vi fick besök av ett par från Finland som var intresserade av Rosalie. Så de stannade för natten och vi tillbringade dagen tillsammans med att konversera om allt kring att få hem valpen och mycket mer där till. Så lilla Rosalie kommer att lämna Sverige och bli utställningshund i Finland. Ska bli himla roligt att följa.

Rosalie stortrivdes i sin husses och mattes sällskap och det var härligt att se. Rosalie är en väldigt lugn tik och hur underbar somhelst.

Vi får se om hon blivit livligare när det blir dags att flytta till sin nya familj. Kan ju hoppas. smiley

Ja, sen på torsdagen kom det mer besök men från vårt avlånga land. En ung tjej som bestämt sig för Edward och i sällskapet hade hon en vän.

Mycket gosande blev det även här. Inte bara för Edwards del utan alla små valpisarna.

Det var precis som med övriga besökare väldigt trevligt sällskap och efter övernattning här hemma bar det av hem följande dag på eftermiddagen.

När de åkt förberedde vi allt inför kommande dag då sista besöket skulle komma för att se valparna och då Alice.

Vårt sista besök anlände i lördags. En familj från Danmark som ville ha en ny familjemedlem. Valet blev lilla söta Alice som är busigast i kullen. Men med enorm härlig anda. Systrarna i familjen busade med alla valparna. Härligt att se kärleksfulla personer i ens hem som myser med alla valparna.

Då vår danska inte är så bra, trots att jag har dansk släkt blev det några timmars prat på engelska. Himla kul att försöka tänka på svenska och tala på engelska. smiley

Mamman i familjen var oerhört trevlig som övriga och vi taldes vid med alla väldigt mycket när vi bjöd på fika.

Pappan var lika glad i att mysa med Alice som övriga i familjen och efter fikat bar det av hem för deras del och längtan efter att vara tillbaka inom 3,5 vecka för att hämta hem sin nya familjemedlem.

Vi är så glada över att allt gcik så bra med alla våra besökare och vi är tacksamma för alla trevliga ord vi fått i efterhand och ser fram emot att träfffa er alla inom kort igen.

Undertiden fortsätter vi mailkontakt och uppdatering av bilder och valpblogg för att alla ska få avnjuta våra busiga valpar.