Twilightkullen

Twilightkullen

Stå fint...

Livliga valparSkapad av Yamilé ons, december 16, 2009 14:33:45

Ibland tittar man på valparna och undrar hur det kan gå så fort från att de är helt orörliga till att de tultar runt i huset och sen rusar runt som små "demoner" och hittar på bus. smiley Hur det än sker och i vilket steg som så är det väldigt kul att se dem och uppleva all utveckling.

Här kommer några bilder som vi tog på dem vid 4 veckors ålder och vi försökte vara "duktiga" med att visa våra valpköpare var sin valp i stående position. Enkelt var det dock inte för de små liven ville leka och inte alls stå fint. Efter dryga 500 bilder blev dessa de bästa. Några bilder hamnade på varje valps bildgalleri.

Isabella var den som krånglade minst. Hon bara ställde sig som om hon visste vad som väntade och sedan var hon klar och redo för lek.

Renesmee som alltid verit den som helst vill ta det lugnt när man ska fota och helst sitter ner var denna dag riktigt duktig. Vi blev förvånade att hon var villig att stå smiley

Enda killen bland alla systrarna, Edward. Ja, han vill aldrig stå och för att få denna bild krävdes enorm tålamod och ett leende på läpparna för att inte ge upp. Efter mycket om och men så stod han slutligen.

Jane är den som alltid vill visa sig för kameran när hon märker att vi ska ta kort men denna gången så ville inte denna tjej alls vara med på det utan leka så det fick duga med det man fick. smiley

Alice, busan i kullen. För att lyckas ta kort på henne måste man vara på gott humör som innebär att ha enorm tålamod för denna lilla tjej vill aldrig stå still. För hennes del gäller endast lek och hopp och helst jaga Amie och bråka med henne. Efter en massa bilder blev denna bild slutligen tagen.

Rosalie är en dröm att ta kort på. Står alltid stilla och är oerhört lugn. En sagolik valp att ta bild på och duktig på att stå, tycker vi. Hon är vår lilla nalle, så fluffig och gosig. Ja, alla är lika söta och goa.

Ja, som ni förstår är det inte enkelt att ta bild på valpar och lyckas få fram några bra av dem, men trots det fortsätter vi försöka. Det är ju trots allt väldigt roligt när man lyckas och valpköparna blir glada för bilder på sin valp.

Vi blev i alla fall nöjda med dessa efter alla försök... smiley