Twilightkullen

Twilightkullen

Dags för bad...

Livliga valparSkapad av Yamilé ons, december 16, 2009 14:40:45

När vi inte fotar valparna för valpköparnas skull så äts det mat och de gör sina behov vilket på natten ibland kan leda till att de kissar och bajsar och lägger sig i det, så när man vaknar och ska se om de små vill man helst inte ta på dem. I de fallen är det inget annat att göra än ge dem var sitt bad.

Isabella har inget emot att ta sig ett bad och bli ren. Hon njuter av vattnet där hon står i vår vask. Bästa stället att tvätta de små på medans de får plats där, men snart är det duschen som gäller.

Efter badet är det skönt att bli torkad och sen få springa och leka.

Renesmee har inget emot ett bad heller och håller sig lika lugn som sin syster Isabella när man tvättar henne. Bra tycker jag för då slipper man vara på sin vakt att de små försöker rymma.

Sedan blir man fluffigt söt...

Den här killen gillar inte att bada. Visst han sitter alltid stilla i början men så snart schampot kommer på så är det inte kul längre. Kanske gillar han sin egen lukt bäst..? smiley

Sen när han är torr och fin, ja då är han lycklig igen.

Efter Edwards misstycke till bad verkade även Jane vilja protestera mot ett varm bad och försökte grunna ut en flyktväg. Dock misslyckades försöket för hennes del...

Nöjd efteråt men inte villig att possera för att visa att även hon var ren och fin.

Alice tycker som Edward att det inte behövs badas så i protest föredrar hon att stå i badet. Så varför bråka, man får helt enkelt göra det bästa av en liten tjej med bestämd anda.

Himla söt efter badet och undrandes om något mer skulle ske efter denna upplevelse.

Efter lite protester över att man skulle bada så insåg Rosalie att det faktiskt var riktigt sköt att ligga i det varma vattnet ochla sig till rätta och låg kvar en bra stund och bara njöt av sitt bad.

Däremot var torkningen inte lika rolig för hennes del men så härligt söt och fluffig hon var sen precis som syskonen och luktade så himla gott. När nästa bad blir får tiden och nätterna utvisa. Förmodligen snart... smiley