Twilightkullen

Twilightkullen

Julen är här med bus...

Livliga valparSkapad av Yamilé ons, december 30, 2009 18:44:36

Så har vi avklarat julen och det med galans. Tack å lov att min lillebror och hans fästmö skulle fira jul med oss och de gav oss en hjälpande hand så julen löpte på i smidig takt.

Hjälp med både valpar, maten, julklappar och övriga hundar och underhållning av barnen. Riktigt mysigt.

Så här kommer nu lite bilder från händelserna kring jul med busiga valpar omkring oss...

Det var dags för valparna att få komma ut från huset och försten ut var Isabella som tyckte att den stora vida världen var riktigt rolig. I synnerhet om man kunde stoppa allt i munnen.

Renesmee hittade ett löv efter mycket fundering på om hon skulle vandra runt i trädgården eller inte.

Edward tyckte inte om den nya miljön han befann sig i så Brandon fick lov att hålla sig nära honom hela tiden så han inte skulle känna sig besvärad av allt nytt och efter en stund började han nosa omkring sig.

Jane verkade tycka allt var spännande och testade med att få ner granen i vår trädgård. Det var riktigt roligt.

Alice tyckte allt var kul och försökte springa runt och nosa på allt så en bra bild var inte enkelt att få till, men roligt hade hon i alla fall denna busiga tjej.

Och slutligen men inte minst underbara Rosalie som tar allt med ro. Hon fann att julgranen var spännande och satt under den en bra stund och bara smakade på allt kring den från grenarna till gräset på marken.

Ja, alla valparna tyckte ute stunden var lovande även om vissa till en början var lite tveksamma och helst ville in i huset, men efter en stund ute insåg de hur kul det var. Efter det har vi åter igen varit ute och mer om det kommer i kommande blog inlägg.