Twilightkullen

Twilightkullen

Den första snön...

Tiden går fortSkapad av Yamilé fre, januari 15, 2010 09:18:43

Så var det plötsligt bara knappa 2 veckor kvar till valparna ska flytta och samtidigt kommer det snö som inte varit här på några år. Så med det i åtanke bar det ut med de små liven för att uppleva kallt väder och snö.

Här kommer lite bilder på valparna när de varit ute och busat.

Att leka med de stora hundarna är inte lätt när man är liten och här får Isabella lära sig att man måste vara tuff om man ska klara leken.

Vissa valpar fick ducka när Faramir fick för sig att om en valp var i vägen, ja då hoppar man över den. Tur att killen kan hoppa högt.

Är man riktigt kaxig kan man skälla på Faramir och utmana honom till lek, ett nöje valparna haft och som Faramir inte riktigt är road över men låter dem hållas.

Om inte nån av de stora är med och leker kan man roa sig med att busa med syskonen. Gäller bara att få tag i dem.

Chelsy älskar valparna och håller dem gärna även om de är lite tunga att hålla.

Efter all lek är det vila som gäller och helst då i en klunga...

När marken låg vit och snön fortsatte falla bar det av ut i snön. Med ut var Jenna så att de små skulle känna sig lite trygga men de verkade inte det minsta rädda över snön eller mörkret ute utan lekte som om de alltid varit i snön.

Rosalie tyckte det var härligt att bara sitta i snön och känna snöslingorna falla kring sig.

Edward tyckte att det var roligt att gräva i snön och riktigt dök ner i den.

Alla valparna hade riktigt roligt i snön och sprang med Mikael kors och tvärs i trädgården så han blev helt intrassald av kopplen. smiley

Man kan lugnt säga att de är riktiga snöhundar och det är kul att de gillar snön så mycket. Några kommer ju att flytta till platser där det just nu är ännu mer snö än här hemma samt att det är dubbelt så kallt.